poza 1 decembrie 2014 099Copiii din 3  case de tip familial, structuri rezidenţiale din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială si Protecţia Copilului Giurgiu au primit joi, 18 decembrie 2014, vizita reprezentanţilor Centrului de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei, o organizatie neguvernamentală cu sediul in Bucuresti.

Astfel,  22 de copii cu dizabilităţi din cadrul caselor „ Ioana” si „Andrei”, precum şi 11 copii aflaţi în plasament la „ Casa mea” au primit daruri constând în jucării de pluş, fructe şi dulciuri. În plus, copiii aflaţi în plasament la „ Casa mea” au primit în dar  şi hanorace şi geci de iarnă. Bucuroşi  de oaspeţi, copiii  au spus poezii şi au cântat colinde.

”Am ales să facem aceste cadouri copiilor din Giurgiu pentru că noi considerăm că Bucureştiul are mult mai multe resurse pentru astfel de acţiuni.A fost un prilej de bucurie pentru noi să putem să aducem zâmbete pe chipurile celor 33 de copii din căsuţele de tip familial.Dorim să continuăm acest tip de acţiuni, atât în Giurgiu cât şi în alte judeţe, pentru că sunt multţi copii care au nevoie de astfel de gesturi şi nu  numai”, a declarat Ramona Popa, presedinta Asociaţiei Centrul de Resurse pentru Dezvoltarea Familiei.

  Comp. Relaţii cu Mass-Media D.G.A.S.P.C Giurgiu