SONY DSC În ziua de 12.05.2015, ora 13.40, pe Drumul Judeţean 503A, în  localitatea Radu Vodă din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, I. D., de 26 ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea autoturismul marca Audi s-a angajat într-o depăşire neregulamentară lovindu-se frontal cu un alt autoturism Dacia Logan, condus regulamentar de C. M., de 43 ani, din municipiul Giurgiu.

Din accident a rezultat decesul lui C. M., rănirea gravă a lui I. D. şi a lui I. V., de 56 ani, din comuna Izvoarele, judeţul Giurgiu, pasager pe locul din dreapta faţa a autoturismului Audi. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu pentru acordarea de îngrijiri medicale şi efectuarea de investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto I. D. a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind zero alcool în aerul expirat şi i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.