În data de 13.11.2013, ora 21.10, pe Drumul Naţional 5, în afara localităţii Uzunu, comuna Călugăreni, D. A. E., de 24 ani, din comuna Oinacu, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Giurgiu către Bucureşti, a pierdut controlul acestuia și a intrat pe contrasens răsturnându-se în afara părţii carosabile.

Din impact a rezultat rănirea gravă a lui G. V., de 45 ani (comuna Oinacu) şi rănirea uşoară a lui C. S. ( de 31 ani), din municipiul Giurgiu, ambii pasageri în autoturism precum şi rănirea uşoară a conducătorului autoturismului. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul dr. Bagdasar Arsenii, din municipiul Bucureşti, în vederea acordării de îngrijiri şi investigaţii medicale. Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Rutier Drumuri Naţionale şi Europene sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Imi pare rau pentru accident dar in acelasi timp sper (si din pacate) ca acest fapt sa-i puna pe ganduri pe cei care se urca la volan crezand ca e Batman

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here