646x404 (1)

Marți  19 mai, ora 20.10, pe      strada Portului din municipiului Giurgiu, G. A., o tânără de 24 ani, din comuna Toporu, judeţul Giurgiu, în timp ce conducea motocicleta, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de un autoturism condus regulamentar de M. M., un tânăr de 30 ani, din municipiul Giurgiu, intrând in coliziune cu acesta.

Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătoarei motocicletei, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu în vederea acordării de îngrijiri medicale şi ulterior la o unitate sanitară din municipiul Bucureşti pentru efectuarea de investigaţii suplimentare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ, iar conducătoarei motocicletei i s-au recoltat probe biologice în  vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii Biroului  Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu au deschis în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. (Jurnal)