La data de 19.02.2013, ora 08.00, pe Drumul Naţional 6, la km 20+900 metri, pe raza localităţii Mihăileşti, judeţul Giurgiu, P. Ioan, de 49 ani, din oraşul Bragadiru, jududeţul Ilfov, în timp ce conducea autoturismul din direcţia Bucureşti către Alexandria, datorită neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă şi a carosabilului umed, a pierdut controlul asupra autoturismului, a derapat, intrând pe sensul opus deplasării sale şi s-a lovit cu partea laterală de un alt autoturism care circula regulamentar din sens invers, condus de D. Nicolae, de 48 ani, din comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a celor doi conducători auto şi a lui D. Mihaela, de 25 ani, din comuna Buturugeni, judeţul Giurgiu, ocupantă a locului dreapta spate în autoturismul care circula regulamentar.

Victimele au fost transportate la Spitalul Universitar Bucureşti cu ambulanţa şi echipajul SMURD, sosite la fața locului în vederea acordării de îngrijiri medicale.  Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest (Drager), rezultatele fiind negative şi au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  Faţă de conducătorul autoturismului care a provocat accidentul urmează a se efectua cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.