La data de 24.12.2014, ora 17.50, pe Drumul Naţional 6, în localitatea Mihăileşti, judeţul Giurgiu, I. P., un bărbat de 59 ani din oraşul Mihăileşti,  în timp ce conducea autoturismul, fără să se asigure, a efectuat virajul la  stânga, încălcând marcajul longitudinal dublu continuu, moment în care a fost lovit frontal de un alt autoturism condus regulamentar din sens opus de B. F., un bărbat de 50 ani, din localitatea Cornetu ( judeţul Ilfov), care în urma impactului a ricoşat într-o autoutilitară staţionată pe marginea drumului. Din accident au rezultat pagube materiale la cele trei autovehicule, dar şi rănirea gravă a lui I. P., care a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilo-test, rezultatul fiind negativ pentru B. F., iar pentru I. P., a indicat valoarea de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-le  recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul I.P.J. Giurgiu au întocmit în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de I. P. sub aspectul săvârşirii infracţiunii  de  vătămare corporală din culpă.