Sfârşit groaznic pentru doi cetăţeni bulgari. Aflaţi în drum spre casă, aceştia au murit miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat într-un canal de irigaţii din apropierea depozitului ecologic de la Frăteşti. Bărbaţii n-au avut nicio şansă de supravieţuire, fiind striviţi atât de electrocasnicele aflate în maşină, cât şi de platforma auto pe care o tractau.

Din primele cercetări se pare că şoferul în vârstă de 40 de ani al autoturismului de teren a adormit la volan. Maşina a părăsit carosabilul şi a căzut într-un canal de irigaţii aflat pe DN 5B. Aceasta s-a răsturnat, iar platforma auto pe care se afla un microbuz tractat a venit peste ea. Accidentul s-a produs în jurul orei 7.30 şi a fost observat de un paznic al depozitului ecologic de la Frăteşti aflat în apropiere.

Circulaţia a fost oprită pentru ca autoturismul în care se aflau încarcerate victimele să fie adus la suprafaţă. Echipa de la ISU Giurgiu s-a luptat zeci de minute până când a reuşit să scoată autoturismul, pe lângă autospeciala instituţiei fiind chemat în ajutor şi un tractor aparţinând patronului unei ferme.  A urmat operaţiunea de tăiere a unor părţi din maşină pentru ca victimele să poată fi descarcerate. Acestea se aflau  blocate între bordul autoturismului şi mai multe electrocasnice care au căzut de pe banchetă în urma impactului. În prezent se fac cercetări pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs accidentul fiind contactat şi un reprezentant al poliţiei bulgare.

B.V.