Târgul naţional de agricultură şi industrie alimentară “Zilele Agriculturii Giurgiuvene” se va desfăşura anul acesta în perioada 5 – 7 octombrie în spatiul expoziţional amenajat în parcarea INTEREX din municipiul Giurgiu.

Societăţile expozante îi asteaptă pe fermierii giurgiuveni cu oferte pentru maşini şi utilaje agricole, îngăşăminte, pesticide, seminţe şi oferte pentru credite agricole. O mulţime de produse agro-alimentare şi produse tradiţionale îi aşteaptă pe giurgiuveni în cadrul târgului alături de legume şi fructe la preţuri de producător.

De asemenea agricultorii interesati se pot adresa birourilor de consultanta din cadrul expozitiei pentru ultimele noutati din domeniul agriculturii.

În cadrul evenimentului vor expune peste 30 de expozanţi din judetul Giurgiu şi din alte judeţe ale ţării: Teleorman, Ilfov, Bucuresti, Brasov, Arges, Ialomiţa, etc.

A şaptea ediţie a Zilelor Agriculturii Giurgiuvene este marcată de o prezenţă numeroasă a maşinilor şi utilajelor agricole moderne menite a aduce agricultura giurgiuveană la standarde europene şi a-i ajuta pe fermierii giurgiuveni în desfăşurarea activităţii de zi cu zi.

Organizatori: Expo Muntenia, APIA Giurgiu, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here