peste-3 În data de 25.02.217, polițiștii din cadrul I.P.J. Giurgiu – Serviciul de Ordine Publică și Secției nr. 4 de Poliție Rurală Ghimpați – au desfășurat o acțiune pe linie de piscicultură pe raza comunei Ghimpați, județul Giurgiu, pentru controlul circulației produselor piscicole pe drumurile publice.

         Potrivit unui comunicat de presă remis de I.P.J. Giurgiu, pe timpul acțiunii a fost depistat în localitatea Ghimpați, I. C., un bărbat de 48 de ani, din orașul Mihăilești în timp ce transporta cu autoturismul nu mai puțin de 103 kg de pește, fără a deține însă documente de proveniență.

        Ca atare, persoanei în cauză i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de deținere, transport sau comercializare fără documente legale a peștelui sau a altor viețuitoare acvatice obținute din pescuit ori produselor din pește.

2 COMENTARII

  1. dupa ce mi.a cnfiscat pestele pe 25 februarie pe data de 4 mai 2017 la ora 6 dimineata ma.m trezit in casa cu 10 mascati ,mi,a speriat copiii invocand ca am scule de peste ,binenteles ca nu sa gasit nimic ,toate camerele facute zob iar dupa acea mi,a confiscat masina de ce nu mi,a oprito pe 25 februarie nu inteleg de ce imi tine masin de 6 luni mergeti spre alexandria sa vedeti cum se vinde peste la sosea si cine trebuie sa le interzica se face ca nu ii vede

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here