IMG_5528Joi, 30 ianuarie, la orele prânzului, Ion Măgureanu (Taşoi) a încetat din viaţă  la vârsta de  60 de ani în Secția de Nefrologie a  Spitalului Carol Davila din Capitală.  Moartea grăbită a acestui prieten al tuturor a șocat atât familia, rudele apropiate, cât și pe prietenii săi  , toți fiind  la curent cu intenția celui decedat de a fi supus unui  transplant de rinichi.  Ninel Măgureanu, Tașoi cum îi spuneau cei ce îl îndrăgeau, îi vor resimţi lipsa, glumele sale, zâmbetul de copil, căldura cu care își primea clienții, rudele, prietenii în localul de care nu s-a despărțit niciodată prea multă vreme. Ninel  Măgureanu  de fapt a plecat pentru o veșnicie să organizeze mesele de taină ale îngerilor, în Ceruri.

Redacţia ”Jurnal giurgiuvean”, căruia Ninel Măgureanu i-a fost prieten de la primul  număr al publicației,  transmite familiei îndoliate Regrete sincere! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească pentru toată truda sa pământeană!

Corpul neînsuflețit al lui Ninel Măgureanu va fi depus în jurul orei 15.00,  până în clipa despărțirii veșnice de cei  care l-au cunoscut, în locul care i-a fost mai mult decât o casă, în salonul mic al Restaurantului Miorița. Dumincă 2 ianuarie , 2014 va avea loc îmormântarea în jurul orei 12.00, iar slujba de pomenire va avea loc la biserica Sf. Gheorghe.Cei care vor să îl conducă pe ultimul drum pot aprinde o lumânare în semn de rămas bun în incinta restaurantului Mioriţa.

29 COMENTARII

 1. O lacrima pentru familie, lumina unei candele pentru Ninel si o ruga către Dumnezeu sa il aseze acolo unde ii este locul pentru tot binele pe care l-a făcut.
  Dumnezeu sa il odihneasca

 2. Am pierdut pe cel care m-a cununat,mi-a botezat copii,un om cu suflet mare si iubiror de senmeni ,condoleante familiei si tu nasule D-zeu sa te primeasca langa ingeri.Cu profunde regrete,finu MARDARE

 3. Am pierdut pe cel care m-a cununat,mi-a botezat copiii,un om cu suflet mare si iubitor de semeni,condoleante familiei si D-ZEU sa-l primesca printre ingeri.Cu profunda durere fam. Mardare

 4. Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-l rasplateasca pe Nea Ninel pentru tot binele pe care l-a facut, pentru toti oamenii pe care i-a ajutat! A fost un om bun!

 5. Un om exceptional,care stia sa te asculte si sa te ajute in momentele grele.Exact asa cum este un nas cu finul sau.Condoleante familiei.Nu te vom uita.Fam Urucu.

 6. A luptat din rasputeri cu suferinta, a luptat si a pierdut. S-a stins cu ochii inlacrimati si privirile pline de deznadejde si durere. A lasat in urma lui un gol imens. Singurul loc, de unde nu il poate lua nimeni este inima noastra si unde va ramane vesnic. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
  Nicu Zeiss

 7. Chipul său blând a rămas în imaginea noastră. Te-ai retras liniştit, aşa cum ai trăit, în lumea celor buni şi drepţi. Dumnezeu să-ţi vegheze somnul de veci.

 8. Lupta dintre suferinta si speranta a luat sfarsit, dar acest om minunat va continua sa traiasca vesnic in sufletele noastre. Un exemplu de putere, demnitate si altruism!
  Ne exprimam regretul profund si intreaga compasiune! Fam. Florescu

 9. Sunt oameni minunati care nu mor niciodata, ei raman in sufletele celor care i-au iubit si respectat. Este doar o despartire fizica, spiritual, sufleteste oamenii buni nu mor niciodata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here