tunaruDuminică, 6 august, fostul primar al municipiului Giurgiu, Remus Tunaru, a încetat din viaţă. 

Trupul neînsufleţit al lui Remus Tunaru se află depus la Capela Catedralei Episcopale „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu, unde cei care l-au cunoscut îi pot aduce un ultim omagiu.

Slujba înmormântării va avea loc mâine, marţi, 8 august 2017, începând cu ora 12:00, urmând a fi condus la locul de veci din Cimitirul Sf. Gheorghe Nou, de pe şoseaua Bălănoaiei.

Remus Tunaru a fost primar al municipiului în perioada 1992 – 1996. Fost inginer şi fost sportiv de performanţă ( a jucat rugby la Giurgiu, apoi a devenit un susţinător împătimit al sportului cu balonul oval), Remus Tunaru a fost decorat, de către Preafericitul Teoctist, cu cea mai înaltă distincţie acordată miernilor: Crucea Patriarhală. În anul 2015 a primit, alături de alţi trei foşti edili ai municipiului (Cristian Marciu, Lucian Iliescu şi, post-mortem, Niculae Mărculescu), titlul de Cetăţean de Onoare al Municipiului Giurgiu. 
(Jurnal)

2 COMENTARII

  1. A murit ala care n-a facut nimic, nimic, nimic la viata lui de primar? Dar nu putea sa moara inainte de a prelua mandatul? Asa scapam si noi de o paguba ca el!

    • SE PARE CA A FACUT CEVA..MAI MULT DECAT ITI AMINTESTI TU..LIVIU.. ..DAR TU NU PUTEAI SA MORI INAINTE SA SCRII ACEL COMENTARIU? CA SA NU MAI CONSUMI RESURSELE PLANETEI ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here