A fost sau nu, detașarea directorului APIA Giurgiu, o schimbare politică? Deputatul Marin Anton spune că DA! Vezi ce spune victima, Carmen Miron Urâtu…

3 Raspunsuri

  1. eugen spune:

    Cine se uită in gura lui Anton are clar o problemă. C.M. Urîtu, a fost instalată în post POLITIC ! A fost susținută de PD (elena dinu știe de ce). La examenul din 2006, directorul general al APIA din acel moment (Sterghiu), a recunoscut public susținerea politică a acesteia. Ulterior…? PNL – PDL – PSD și un pic DNA ! A nton îi ia apărarea pentru că executa și ordinele lui în războiul cu Corbea.

  2. Constantina Muntean spune:

    Nu este prima oara cand se intampla ca un bun profesionist sa fie schimbat politic. Pierderea este a judetului si a fermierilor iar cei de la Vaslui daca vor fi corecti vor beneficia din plin de profesionalismul si devotamentul d-nei director Uratu Carmen.

  3. giorgel finu doanei uratu spune:

    doomnita a fost numita plitic, gratie tatalui socru, care a facut politica conditionat. si-a pus copii infunctii mari. totusi carmen nu are inca calitati de director. sau are caltati de mahala, isi jicneste subalternii si baleteaza ca ea a facut apia la giurgiu. ca intelect se situaeaza cam la clasa x liceu seral . infumarata vezi doamne ea duce greul. cine o sa creada? mari rezultate pentru salariul care il haleste nu are . stiti ce salariu are/? asta e politica la romani sa promoveze vlastare semianalfabete. ce zici miroane te-am citit/ miron este socrelu care a propulsata pe specialista in functie. sa iei aproape 100 milioane lei vechi, nu inseamna ca esti destept. in final asa traiesc parvenitii, care au impresia ca sant mari savanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *