Marți seară, în jurul orei 23.00, un autoturism ce venea în viteză dinspre centrul orașului,  fără nicio explicație logică, după ce a lovit un stâlp de pe marginea șoselei București, în dreptul Poștei,  s-a învârtit pe carosabil după care s-a oprit în bordura magazinului Sigma Expres.

Conducătorul auto se pare că era polițist – după cum ne declarau câțiva dintre cei ce s-au aflat la locul accidentului. Aceștia ne-au spus că individul purta haine de polițist.

Conform acelorași surse,  autorul accidentului a fugit imediat de la locul accidentului, cu sângele șiroind pe față, după ce, probabil, din cauza șocului produs, s-a lovit de sticla parbrizului autoturismului, deși airbagurile au funcționat.

Impactul a fost atât de puternic încât roata din față,  stânga, a automobiliului  a fost aruncată la câțiva metri în fața acestuia.

În mașină nu se mai aflau alți pasageri. Se bănuiește că persoana băuse, motiv pentru care a părăsit locul accidentului.

Urmează acum cercetările care vor indica care este identitatea   conducătorului  auto și care sunt cauzele accidentului.

Vom reveni cu amănunte…

(Jurnal)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.