20170531_193610

FOTO: Se vede în partea dreaptă a imaginii,  o casă de marcat care zace neutilizată, fără ca nimeni din administrația magazinului să se sinchisească, în timp ce clienții fac crize de nervi , așteptând…

Iată în imaginea alăturată cum arătau rândurile la casele de marcat ale supermarketului KAUFLAND, miercuri, 31 mai,   seara (ora 18.00). În ciuda solicitărilor clienților de a mai deschide alte două case, nimeni nu a schițat însă niciun gest. În consecință cumpărătorii au așteptat și câte o jumătate de oră la cozile formate…

Ba mai mult , una dintre lucrătoare ne-a precizat că oricum nu există personal specializat pentru  desfășurarea acestei activități, lucru care ne-a lăsat fără replică ținând cont de mărimea acestui retailer în toată țara și respectiv în toată  Europa. 

De precizat că celebrul logo comercial emis zilnic prin stația de radio-amplificare a magazinului: ” dacă vei sta mai mult de …minute în așteptare la casa de marcat , noi îți dăm marfa gratuit” (citarea este aproximativă…),  nu a mai fost livrat pe postul  de emisie al magazinului pentru a nu  cădea în ridicol și probabil pentru a preîntâmpina riscul ca cineva chiar să aplice acest îndemn. 

Un aspect pe care administrația centrală a retailer-ului de la București,  ar trebui să țină seama, ținând cont de profitul uriaș pe care unitatea din Giurgiu îl aduce,  an de an, în ciuda faptului că numărul populației orașului  nostru  nu se compară în niciun fel cu cel al altor orașe,  reședințe de județ, din țară. Și totuși ”noblesse oblige” , altfel spus: obrazul subțire cu cheltuială se ține!

(Jurnal)

2 COMENTARII

  1. Se gaseste la acest supermarket ceva ce nu e in alta parte??? Nu…se speculeaza doar zgarcenia unora care pentru mirajul unor banuti economisiti vin din tot orasul si suporta ce suporta!!! Puterea e a oamenilor? Nu s-au facut cupmaraturi si inainte de aparitia supermarketului??? Ia sa nu intre nimeni pt vreo 2 saptamani acolo…vb dupa!!!!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.