AcasăActualitateMarți, la primele ore ale dimineții, pompierii au fost chemați să salveze...

Marți, la primele ore ale dimineții, pompierii au fost chemați să salveze doi minori , pe strada Tineretului din Municipiu. Unde i-au găsit pompierii pe cei doi copii…

pompieri-geam”Somnul” a fost în ultima vreme unul dintre dușmanii lucrătorilor  de la ISU . Dar nu somnul ce i-ar fi încercat pe aceștia, ci somnul adânc al celor în ajutorul cărora au fost solicitați să intervină. Așa se face că în data de 14 iunie, la ora 03:40, dimineața I.S.U. Giurgiu a fost solicitat prin intermediul numărului de urgenţă 112 să intervină în localitatea Giurgiu, pe strada Tineretului, pentru deblocarea ușii unui apartament în care se aflau doi minori. În ciuda eforturilor rudelor , copiii nu dădeau niciun semn de viață. La locul solicitării s-au deplasat rapid o autospecială de lucru  și o autospecială de descarcerare aparținând Detașamentului de Pompieri Giurgiu.

Pompierii ajunși la fața locului  au trecut la  accesul în apartament pe geamul de la balcon. Asta pentru că  nu s-a reușit deschiderea ușii pe interior. Accesul s-a făcut în cele din urmă după  folosirea  sculelor de descarcerare. Spre satisfacția părinților, minorii, un băiețel  de 6 ani și o fetiță de 3 ani, au fost găsiți în viață, dormind în pătuțul lor.

(Jurnal)

 

VREMEA

Giurgiu
cer acoperit de nori
11.6 ° C
11.6 °
11.6 °
80 %
3.4kmh
99 %
vin
24 °
sâm
26 °
Dum
27 °
lun
30 °
mar
21 °

NOTA

Vă rugăm să folosiți un limbaj decent în comentariile pe care le lasati. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii se vor sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul jurnalgiurgiuvean.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii. Responsabilitatea formulării acestora revine integral autorului comentariului!