badalau-1Prezent în cadrul conferinței de presă săptămânale a PSD Giurgiu, desfășurată joi, 9 iunie, președintele Organizației Județene a partidului, senatorul Niculae Bădălău, a prezentat presei concluziile formațiunii pe care o reprezintă în urma recentelor alegeri locale și, bineînțeles, a dorit să adreseze mulțumirile de rigoare.
 
Județul Giurgiu a avut, la nivel național, un rezultat foarte bun și de aceea le mulțumesc colegilor, echipei de campanie și, în principal, cetățenilor care au avut încredere în noi. Acest lucru ne obligă însă în același timp să lucrăm în continuare în slujba lor și să fim foarte atenți la tot ceea ce facem. Pot să spun că 95% din administrația locală și județeană este în acest moment în curtea PSD – a precizat  președintele social democraților giurgiuveni.
 
Referindu-se la contextul în care s-a desfășurat Campania alegrilor locale , Nicolae Bădălău a declarat: A fost o campanie civilizată din punctul nostru de vedere, cu mici excese câteodată, dar atât. Am reușit să câștigăm Primăria municipiului Giurgiu cu domnul Nicolae Barbu într-un mod categoric, ceea ce a arătat că cetățenii chiar îl apreciază. La nivel județean, avem 45 de primării câștigate. Am câștigat două primării importante – Adunații Copăceni și Florești-Stoenești, administrații pe care nu le-am mai avut de mult. Am pierdut, în mod surprinzător, la Herești și la Stănești. Ne așteptam să câștigăm și la Cosoba, Săbăreni și Bolintin Deal, dar, din păcate, acolo, oameni tineri, care au dovedit că au încrederea populației, nu au reușit să întrunească majoritatea de voturi. Dar, pentru că nu suntem un partid unic, e normal să nu avem toate primăriile, deși ne-am fi dorit acest lucru. Oricum, am fost extrem de încântați că la nivel de județ, peste 65% din populație a avut și are în continuare încredere în noi, a precizat Bădălău.
 
(Teodora NICOLAU))