constanta-o-banda-de-hoti-a-speriat-trei-localitati-indivizii-mascati-au-dat-spargere-dupa-spargere-131291În această perioadă hoții se ”gospodăresc”, primind pot-uri care să le asigure ceva substanțial pentru noaptea de Revelion. Așa s-a întâmplat marți  29 decembrie, ora 12.35, când polițiștii de la Poliția Municipiului Giurgiu au fost sesizați  de o bătrână în vârstă de 78 ani, din comuna Putineiu, că, în perioada 18-29 decembrie, cineva  a pătruns în locuința sa, de unde au furat  o cantitate importantă de băutură și o sumă de bani. Ce vreți, hoțul probabil avea invitați mulți din branșă la masă și no dorea să se facă de râs…

            În urma cercetărilor desfășurate, în data de 30 decembrie polițiștii Postului de Poliție Comunal Putineiu  ( Secția nr. 5 de Poliție Rurală Giurgiu)  au identificat autorul . El este  L. L., un bărbat de 51 ani, din comuna Putineiu, care a pătruns în locuința femeii, în satul Vieru (comuna Putineiu), de unde i- a furat acesteia 150 litri de vin, 12 litri de țuică, 4 litri de ulei ( păi nu trebuia ceva și petru prăjeală!?)  și suma de 600 lei.  Prejudiciul cauzat bătrânei  a fost recuperat în proporție de 90%.

            În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. 

(Jurnal)