download (7)În data de 22 decembrie, în incinta Centrului Cultural Local ”Ion Vinea”, ALDE Giurgiu a continuat seria gesturilor caritabile prilejuite de apropierea sărbătorilor de iarnă, oferind circa 400 de pachete atât copiilor membrilor de partid, cât şi unui număr semnificativ de tineri  provenind din familii nevoiaşe ale municipiului . 

          Copreşedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu,  declara  jurnaliştilor publicaţiei noastre despre scopul acestei acţiuni: Am hotărât să facem acest gest pe care noi îl considerăm de altfel unul firesc, mai ales în preajma sărbătorilor, pentru că ne-am dorit să oferim cât mai multor copii din municipiu, mai ales celor care fac parte din familii fără prea mari posibilităţi financiare, o bucurie, o speranţă, ca o mică compensare a nevoilor lor şi sperăm că am reuşit să ne atingem acest obiectiv, atât cât ne-a stat nouă în putinţă.

           download (1) La rândul său, copreşedintele Constantin Basangiac a întărit cele spuse de Toma Petcu: Acţiunea de astăzi este un cadou din partea noastră pentru copiii membrilor de partid şi pentru cei care provin din familii defavorizate. Ne bucurăm că au venit în număr foarte mare şi chiar dacă nu am oferit foarte multe pachete, noi considerăm că au fost suficiente. Copiii au fost bucuroşi, ceea ce ne bucură, la rândul nostru, enorm, şi nu-mi rămâne decât să le urez tuturor giurgiuvenilor sărbători fericite şi „La mulţi ani”!

(Teodora Nicolau)

 

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.