ovidiu-alde-530x300-520x245Licitația ADI-urilor pentru deșeuri este în derulare, a declarat cu ocazia unei recente întrevederi cu jurnaliștii, copreședintele Organizației Municipale ALDE Giurgiu și președintele ADI-ului sistemului de management integrat al deșeurilor solide, Andrei Ovidiu.

 

 

Documentația aferentă a fost foarte bine elaborată, a continuat acesta, de aceea în foarte scurt timp ea a fost acceptată. Termenul limită de depunere a ofertelor și de deschidere a acestora este de 9 februarie și dacă totul decurge normal din punct de vedere al calității și seriozității ofertanților, estimăm că până la sfârșitul lunii martie – începutul lunii aprilie – să încheiem contractele de delegare a gestiunii cu operatorii de salubrizare din județ. E clar că sunt destui doritori în momentul de față, de aceea lupta va fi foarte strânsă, ceea ce este de altfel foarte bine pentru cetățeni în primul rând, pentru că prețul stabilit de caietul de sarcini în urma licitației se va diminua substanțial și suntem convinși că acest lucru va aduce și o îmbunătățire a condițiilor de exploatare a salubrizării la nivel județului Giurgiu, a conchis Andrei Ovidiu.

 (Teodora Nicolau)

6 COMENTARII

  1. Aparitia in SEAP a documentatiei pentru colectarea deseurilor pe cele 4 zone care compun judetul Giurgiu reprezinta incununarea unei activitati laborioase a tuturor celor care au lucrat ani de zile la acest proiect. Proiectul este cela mai complex al CJG si sunt 4 – 5 persoane din executiv care cunosc toate detaliile tocmai datorita complexitatii si volumului imens de informatii continute in proiect. Ca mecanism, consultantul ACCIONA Ingineria a avut obligatia, prin contract semnat cu CJG, sa predea acestuia intreaga documentatie de licitatie care, conform regulilor proiectului, a fost transferata ADI in vederea publicarii in SEAP. Nu poti face afirmatii de genul celor aparute in articol, pentru ca etapa cea mai importanta, a elaborarii documentatiei, a fost incheiata in octombrie 2015 si tot atunci a fost transmisa ADI (conform adresei atasate). Dl. Andrei s-a nimerit in pozitia respectiva ca semnatar al adresei de inaintare catre SEAP, altfel, sunt convins ca nu a apucat sa invete nici macar principiile proiectului si nici nu o sa aiba timp…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.