DSC_0590 Foto: Directoarea Mirela Delea, în mijlocul protagoniștilor , afișând un aer protector și un zâmbet care cu siguranță își va schimba nuanța când va intra la orele de curs și va da peste vreunul dintre acești boboci , cu tema nefăcută!

Vineri 6 noiembrie, cu începere de la ora  19.00, în sala de spectacol al  Ateneului ”Bălănescu” a avut loc  partea de show a Balului Bobocilor  ( anul școlar 2015-2016). Deși marcați de tragicul accident consumat cu doar o săptămână înaintea acestui spectacol, în clubul COLECTIV din Capitală, elevii au dorit să marcheze ca în fiecare an acest eveniment cu câteva numere artistice care i-au încântat pe părinții celor de pe scenă, profesori și colegii acestora, cu toții  umpând sala,  până la refuz. Protagoniști au fost de data aceasta elevii claselor a 9-a din Colegiul ”Ion Maiorescu”.

DSC_0321

Foto: Dansul și muzica,  sunt,  evident, atuurile noii generații… 

Din respect pentru victimele dramei din COLECTIV , elevii au renunțat ca după spectacol să continue petrecerea la pub-urile sau restaurantele din municipiu. În zilele următoare vă vom oferi și numele celor care în acest an au obținut titlurile de Miss și Mister Boboc cât și celelalte premii oferite…

DSC_0532

Foto: Greu de decis cine a fost cel mai frumos, cel mai talentat, cel mai bun!  

(Fotografii și text – Alex Crăciunescu)