IMGP0914

 Foto: Costel NICOLAE

Cele două echipe au aliniat la startul partidei unsprezecele  clasic folosit în j ocurile de până acum , promițând spectatorilor un joc frumos care s-a concretizat pe parcursul celor două reprize… 

IMGP0913 

Meciul disputat la finele săptămânii dintre echipele Dunărea Guirgiu și una dintre cele mai puternice echipe ale serie a IV-a din Campionatul județean la Fotbal s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru giurgiuveni.

047

 

Pe  o vreme care promitea ploaie, cele două echipe au practicat un joc deschis, cu faze spectaculoase pe alocuri, care a adus spectatorilor din tribune și mult așteptatele goluri.  CS Unirea Izvoarele venea după o înfrângere grea suferită în fața echipei Arsenal Malu cu 3-0, iată de ce acest joc greu era așteptat ca speranță de revenire…Nu a fost însă așa. Jucătorii Dunării s-au impus încă de la început fiind cu mult mai motivați în a obține cele 3 puncte puse în joc.

228

După disputarea tuturor partidelor, în primele zile ale săptămânii viitoare vă vom oferi și celelate rezultate din celelalte partide, și evident clasamentul la zi. (Kronikar)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here