IMGP0914

 Foto: Costel NICOLAE

Cele două echipe au aliniat la startul partidei unsprezecele  clasic folosit în j ocurile de până acum , promițând spectatorilor un joc frumos care s-a concretizat pe parcursul celor două reprize… 

IMGP0913 

Meciul disputat la finele săptămânii dintre echipele Dunărea Guirgiu și una dintre cele mai puternice echipe ale serie a IV-a din Campionatul județean la Fotbal s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru giurgiuveni.

047

 

Pe  o vreme care promitea ploaie, cele două echipe au practicat un joc deschis, cu faze spectaculoase pe alocuri, care a adus spectatorilor din tribune și mult așteptatele goluri.  CS Unirea Izvoarele venea după o înfrângere grea suferită în fața echipei Arsenal Malu cu 3-0, iată de ce acest joc greu era așteptat ca speranță de revenire…Nu a fost însă așa. Jucătorii Dunării s-au impus încă de la început fiind cu mult mai motivați în a obține cele 3 puncte puse în joc.

228

După disputarea tuturor partidelor, în primele zile ale săptămânii viitoare vă vom oferi și celelate rezultate din celelalte partide, și evident clasamentul la zi. (Kronikar)