IMGP0806 (1)

Sâmbătă, 26 septembrie, la prânz, Fundația  Din Dragoste pentru Oameni , condusă de Mihaela Laur, a organizat  pe străzile municipiului , împreună cu un prieten al ONG-ului pe care-l conduce, Relu Lixandru, președintele Clubului sportiv CS Constelația Giurgiu, un marș de socializare   care a adunat la start un număr consistent de personalități, mai ales din viața politică locală.

IMGP0800 (1)

 

Așa cum ne declara organizatoarea acestei acțiuni  marșul a avut  ca scop mișcarea, o activitate din păcate din ce în ce mai mult ignorată, din motive mai mult sau mai puțin obiective. Competiția a fost disputată, trecerea liniei de sosire creând chiar discuții amicale între cei care au trecut-o aproape simultan. Cei doi organizatori au oferit câștigătorilor genți și cărți, iar celorlalți tricouri inscripționate cu genericul acțiunii, Alerg pentru viață!”, cărțile fiind dăruite  de către  profesorul Dan Mucenic, directorul Bibliotecii județene I.A. Bassarabescu, Giurgiu, care la rândul ei  primise din partea Fundației Din Dragoste pentru Oameni obiecte de mobilier în scopul dotării sălii de lectură și a celorlalte încăperi ale instituției.

DSCF8778

 

Președinta Fundației , Mihaela Laur ne mai spunea că în acestă toamnă vor mai fi organizate acțiuni de genul acesteia, mici competiții de șah, table etc, încercându-se, așa cum aminteam la început, a-i obișnui pe giurgiuveni să iasă  din casă și de a accesa diverse activități
. (Marian TARU)

1 COMENTARIU

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.