hoti-spargatori-locuinteFoto: Când stăpânul nu-i acasă  hoții îți fură de la televizor  la  fața de… masă! 

Un tânăr de 19 ani din localitatea Călugăreni, judeţul Giurgiu, este cercetat de poliţişti după ce la domiciliul său, în urma unei percheziţii, au fost găsite mai multe bunuri cu privire la care există suspiciunea că provin din comiterea unei infracţiuni de furt.

Duminică  7 iunie, ora 10.18, poliţiştii  Municipiului Giurgiu au fost sesizaţi de către D. M., un bărbat de 50 ani, din localitatea 1 Decembrie, judeţul Ilfov, că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de vacanţă situată în localitatea Hulubeşti din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu, de unde au furat mai multe bunuri de uz casnic şi gospodăresc.

În urma sesizării la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei nr. 1 de Poliţie Rurală şi Postului de Poliţie Călugăreni, care din cercetări au constatat că în perioada 15 mai -7 iunie, autori necunoscuţi au pătruns  în interiorul locuinţei păgubitului și prin escaladarea gardului şi forţarea uşilor de acces, au furat  mai multe bunuri, în valoare de aproximativ 5.000 lei.

Poliţiştii au întocmit la început un cerc de suspecţi,  iar la data de 10 iunie , în baza unui mandat de percheziţie emis de Judecătoria Giurgiu, s-a efectuat o percheziţie  la domiciliul lui C. I., un tânăr de 19 ani, din comuna Călugăreni, judeţul Giurgiu. Cu această  ocazie au fost identificate mai multe bunuri provenite din acest furt, lucriuri ce ar fi putut incărca o remorcă : un televizor, întrerupătoare, prize, o maşină de spălat, două sobe cu butelie, un cazan din cupru pentru distilarea băuturilor alcoolice, pături, plăpumi, etc. Bunurile ridicate cu ocazia percheziţiei au fost prezentate  păgubitului, fiind recunoscute şi ulterior predate acestuia.

Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. (Jurnal)

 

1 COMENTARIU

  1. Cand vezi si la TV reclama aceea in care niste pusti chipurile dau un jaf intr-un autobuz de copii,pentru a face reclama unui sortiment de salam,iti dai seama cam cata minte au adultii care difuzeaza acest anunt publicitar.Sau probabil vor sa arate ca la noi hotia este sport national!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.