4-Nicolae-Barbu_6079336158

 

Astă seară  la ora 20.30, primarul Nicolae BARBU vine la Tv Muntenia în emisiunea ”Ce-ar mai fi de spus!” moderată de jurnalistul Florian TINCU,  pentru a răspunde întrebărilor giurgiuvenilor.  

Vom afla astfel  ce proiecte europene sunt în derulare și când Canalul Plantelor și Cama vor deveni obiective de agrement. Vreți să știți care este situaţia drumurilor, a reţelelor de apă şi canalizare, care e perspectiva oraşului în această privinţă, dacă strada d-stră va fi asfaltată curând?

Doriți să știți ce s-a întâmplat cu locurile de muncă promise, ce se va întâmpla cu clădirile ce stau în paragină, cum stăm a  la capitolul locuri de joacă pentru copii, ce se întâmplă cu câinii vagabonzi din municipiu care continuă să-i muște pe cetățeni  sau care  mai este relația primarului cu Poliția Locală și cum va face față Nicolae Barbu celor 8 contracandidați anunțați la această oră pentru funcția de primar, în alegerile de anul viitor?

La toate acestea și la multe alte întrebări veți putea afla un răspuns numai  în această seară. În concluzie: ora 20.30, pe Tv MUNTENIA , la ”Ce-ar mai fi de spus!”, un dialog  fierbinte ca vara ce tocmai a început,  cu primarul Nicolae BARBU!