În ziua de 5 noiembrie, poliţiştii Postului de Poliţie Slobozia din cadrul Secţiei nr. 5 de Poliţie Rurală Giurgiu au fost sesizaţi de un bărbat cu privire la faptul că în  noaptea de 4/5 noiembrie  persoane necunoscute i-au tăiat anvelopa de pe partea dreapta spate a autoturismului, parcat în apropierea unei societăţi comerciale din localitatea Slobozia, judeţul Giurgiu.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de  poliţiştii Postului de Poliţie Slobozia s-a stabilit că în seara indicată  un tânăr de 36 ani ( C. F.) , din  aceeași comună, Slobozia,  a consumat băuturi alcoolice în incinta unui bar din localitate şi pentru că nu a mai fost servit de barman   pe motiv că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, la plecare i-a înţepat acestuia , cu un obiect ascuţit ,anvelopa de pe partea dreapta spate a autoturismului. Barmanului  locuiește  în comuna Frăteşti, judeţul Giurgiu.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 150 lei, a fost recuperat, poliţiştii întocmind în cauză un dosar penal în care efectuează cercetări faţă de C. F. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here