Realitatea TV a prezentat o fotografie în care apare Victor Ponta, împreună cu prietenul şi colegul de partid Sebastian Ghiţă, într-un club exclusivist din Dubai. Referindu-se la fotografia respectivă, Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, de la REALITATEA TV, a declarat că impactul acesteia asupra imaginii lui Victor Ponta „echivalează cu un glonț în cap”.

Cozmin Guşă spunea, zilele trecute, că pe Victor Ponta  l-a lovit trenul după alegeri . Eu zic că atunci când l-a lovit trenul şi-a pierdut busola. Când tu ai fost votat de o populaţie săracă, cu venituri mici, cum poţi să mergi în cel mai exclusivist club din Emirate? Sunt foarte curios cât a costat nota de plată a lui Victor Ponta. Doar intrarea în acel club este de 150 de dolari. Cu acest gest Victor Ponta îi sfidează pe toţi miniştri, pe toţi primarii, pe toţi voluntarii PSD care au muncit în campanie şi au crezut în domnia sa. Dovedeşte o sfidare totală şi un comportament ciocoiesc unice în istoria stângii. Ce a făcut Victor Ponta echivalează nu cu un glonţ în picior, ci cu unul în cap”, a comentat Rares Bogdan.

Rareş Bogdan a vorbit şi despre efectele pe care prietenia cu patronul RTV , Sebastian Ghiţă, le-ar putea avea asupra electoratului…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.