Joi 13 noiembrie, la Giurgiu a avut loc conferinţa de presă a Partidului Mișcarea Populară, susţinută de preşedinta organizaţiei judeţene de femei doamna Simona Gheorghe şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene ,Ionel Dinu.  După ce a făcut  un remember al revoluţiilor din România, vorbind şi de o posibilă nouă revoluţie, REVOLUŢIA  VOTULUI, istoricul şi politicianul Ionel Dinu a trecut la prorociri.

Dacă în anul 1821 am avut o revoluţie împotriva fanarioţilor, în anul 1848 revoluţie împotriva iobăgiei, în anul 1989 revoluţia împotriva comunismului, iar acum în anul 2014 avem revoluţia votului. Revoluţie care a început o dată cu ieşirea la vot şi împiedicarea de a vota, de a fi lăsaţi să voteze în mod democratic românii din diaspora – a declarat Nostradamusul pemepist.

Proorocirile lui Ionel Dinu

 Oameni buni, o să vedeţi marea surpriză duminică seara la ora 21:00, mi-e teamă că va fi invadat sediul PMP-ului şi al PNL-ului, o să vedeţi ce se va întâmpla , mai ceva ca pe timpul lui Moise, când Marea Roşie a fost despărţită în două. Grupul din faţa PSD-ului care va aşteapta să sărbătorească victoria din alegeri , va fi pur şi simplu împărţit în două, unii vor alege calea PMP-ului iar ceilalţi calea PNL-ului, lucruri care în mod evident se vor întâmpla pentru că domnul Klaus Iohannis va deveni preşedintele tuturor românilor – mai spus Dinu.  (I.C.MANDU)   

 

6 COMENTARII

  1. Nea Dinule,dacă mai continui cu asemenea aberații te pomenești în birou cu niște domni în halate albe și cu seringi în mână,să te ducă acolo unde îți este locul,la”băieţii veseli”! Dacă JGR ar fi pus poza aceea în care acest individ se strâmbă,s-ar fi văzut mai bine unde are”bubă”,la cap!

  2. Sa fie Dinu?Sa nu fie Dinu?Cel care face trimitere la puscarie,la ora 10.21.Pai cum sa-ti scrii numele de familie cu litera mica (dinu),iar Puscarie cu „P”(mare)?Aaa,parca spusese ca este filo-german,da,in limba germana toate substantivele se scriu cu litere mari,deci si cele comune.Sau poate are un respect foarte mare fata de institutia „puscarie”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.