Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu desfăşoară activităţi specifice de căutare şi investigare în vederea depistării unui minor de treisprezece ani, care în ziua de 16 octombrie a.c. a plecat de la domiciliul tatălui său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.

La data de 20.10.2014, poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Vânătorii Mici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său NICOLA VALENTIN MARIAN, născut la data de 16.02.2001 în municipiul Bucureşti, a dispărut de la domiciliul său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.Minorul a mai părăsit anterior domiciliul de două ori şi s-a deplasat pe raza localităţii Chiajna şi în municipiul Bucureşti.

SEMNALMENTE:

Înălţime de aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 40 kilograme, păr negru tuns scurt, ochii căprui, faţă ovală, constituţie astenică/slabă. Nu are semne particulare.

VESTIMENTAŢIE/ÎNCĂLŢĂMINTE/ACCESORII:

La momentul plecării era îmbrăcat cu bluză de trening de culoare bleumarin (având model cu flori albe în faţă), pantalon trening bleumarin cu dungi albe în lateral şi pantofi sport (tip adidas) de culoare bej, cu şireturi negre.

În caz de depistare se va contacta Biroul Urmăriri din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, la numerele de telefon 0246 207164 sau 0246 207161 sau Serviciul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă la numărul 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.