Unul dintre  subiectele atacate de vicepreședintele PMP Giurgiu, consilierul local, Ionel Dinu, a fost cel legat de felul în care s-au cheltuit banii pentru plombarea pe DN 61, lucrare  despre care acesta a spus : Eu am dat o declaraţie în presă cu privire la avizul pe care DRDP – ul trebuie să-l dea acolo unde DJ 603 se intersectează cu Drumul Naţional. Acea declaraţie a mea de presă cred că a avut impact, căci am fost sunat de dl. director Scheletul (n.red.- Marian Mina ) care mi-a spus că dacă dl. Mustăţea va depune documentaţia se va da avizul. Mi-am dat seama că  directorul Scheletul este un om de bună credinţă pentru judeţul Giurgiu, vrea să facă lucruri măreţe. Pe DN 61 de la Crevedia până la Clejani drumul a fost reabilitat, reparat prin plombare. Îi cer public directorului DRDP să-mi de suprafaţa în metri pătraţi acolo unde s-a acţionat, să-mi dea în metri cubi cantitatea de asfalt care s-a folosit, să-mi spună public firma care a acţionat şi să-mi spună public valoarea lucrării, dacă s-a făcut recepţia şi cine a semnat-o. E un lucru dezastruos ce s-a întâmplat pe DN 61, datorită faptului că l-am auzit cu câteva săptămâni înainte de a se plomba DN 61 pe domnul Bădălău că DRDP – ul este pregătit cu 20 de milioane de euro pentru a acţiona pe drumurile naţionale din judeţul Giurgiu. Mă întreb, doar acolo pe DN 61 s-au folosit 20 de milioane de euro?  Eu întreb! Nu ştiu dacă s-au folosit, sau nu, atâţia bani… probabil că sau mai folosit şi în altă parte, dar eu nu am văzut unde s-a mai intervenit–  mai spus în încheierea conferinţei de presă vice preşedintele PMP, Ionel Dinu.   (I.C.MANDU)

N.Red. Ne declarăm dezaprobarea față de contextul peiorativ în care consilierul Ionel Dinu folosește o poreclă a directorului DRDP București, Marian Mina, considerând că acest gest nu  este  deloc recomandat  într-un  un cadru oficial, în cazul de față o conferință de presă.

 

 

 

 

2 COMENTARII

  1. Domnule Dinu, ii cereti sa va dea acele date, dar v-ati gandit vreodata daca stie sa socoteasca? Metri cubi de asfalt!!! Pai de unde sa stie. La facultatea de sport ID nu se invata asa ceva. Mai bine ii cereti un CV sa vedem si noi ce il recomanda pentru acest post.

  2. ESTE RUSINOS DE LA INTERSECTIA DN61 CU DJ601 CREVEDIA MARE PANA LA CORBII MARI LA LIMITA CU JUDETUL DAMBOVITA DN 61 ESTE UN DEZASTRU FIIND PLIN DE GROPI FOARTE MARI PE UNELE PORTIUNI COVORUL ASFALTIC FIIND DECOPERTAT DE MAI MULTE LUNI ,ACEST DRUM REPREZINTA UN PERICOL PENTRU CIRCULATIA RUTIERA SI VIATA OAMENILOR IAR CEI CARE IL ADMINISTREAZA CRED CA SUNT NISTE HOTI SI NISTE DOBITOCI .VENITI SA-L FILMATI .RUSINE .ROMANIA TREZESTE-TE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.