„După ce că ne iau o grămadă de bani, mai conduc şi beţi…”

Având în vedere perpetuarea evenimentelor grave înregistrate în ultima perioadă în domeniul transportului de persoane, în special cu implicarea conducătorilor auto care desfăşoară activităţi de taximetrie, inclusiv creşterea numărului accidentelor rutiere soldate cu victime, în care sunt implicate mijloace de transport persoane ( de regulă microbuze), în perioada 28 septembrie – 1 octombrie,  la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Giurgiu s-au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor care afectează siguranţa persoanelor.  La acţiunea coordonată de conducerea Inspectoratului Judeţean de Poliţie au participat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Investigare a Fraudelor şi s-a urmărit verificarea conducătorilor auto care desfăşoară activităţi de taximetrie precum şi prevenirea faptelor infracţionale din zona gărilor, autogărilor şi alte locuri publice.

Cu această ocazie au fost constatate 15 infracţiuni la regimul circulaţie fiind aplicate 491 sancţiuni contravenţionale! Un număr de 32 de conducători auto au rămas fără permis de conducere din care 13 pentru consum de alcool! Înştiinţaţi de aceste isprăvi ale taximetriştilor, un cetăţean ne declara vizibil îngrijorat: „După ce că ne iau o grămadă de bani , ăştia mai conduc şi beţi…Cine le dau avizele să se intereseze de ei şi să vadă cine sunt şi ce obiceiuri proaste au, nu să ne pună nouă viaţa în pericol”. Aşa cum ne declara şeful Servicului Circulaţie, comisar Marian Popescu , acţiunile vor continua, obiectivul principal al poliţiştilor fiind reducerea infracţionalităţii de orice fel şi diminuarea numărului victimelor accidentelor rutiere.

Vă invităm să comentaţi pe site-ul nostru: „Aţi dori să mergeţi cu un taximetrist băut doar pentru că vă ia mai puţin la kilometru?”

Jurnal PRESS

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.