S-a aprobat Lista de priorități și Lista pentru repartizarea locuințelor realizate de Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), pe Șoseaua Portului.

Deocamdată  a fost aprobată  Lista cu cele 428 de dosare valide, cu mențiunea că mai există înregistrate încă 900 de cereri. Lista de priorități cuprinde primii 120 de solicitanți, care îndeplinesc în acest moment condițiile legale pentru a primi o locuință tip ANL. Va fi reverificat dacă unii solicitanți au plecat din localitate sau dacă mai au sau nu loc de muncă în Giurgiu, situație în care locul lor ar putea fi preluat imediat de alții din lista de 428. Se pare că din primii 150 de solicitanți circa 25 nu vor mai îndeplini condițiile legale, altele decât vârsta de 35 de ani. Locuințe tip ANL vor primi doar cei care n-au avut și nici nu au în prezent în proprietate o locuință. Din acest motiv toată lumea va da declarații pe propria răspundere, cu mențiunea că datele din dosar sunt corecte. Prioritatea finală va fi stabilită de punctajul obținut de solicitant. După ce vor fi eliminați  cei care nu vor mai îndeplinii condițiile prevăzute de lege  se va aproba lista finală cu primii 120 de giurgiuveni. Repartițiile vor fi făcute până la data de 18 decembrie.

Consilierii municipali au aprobat acest proiect de hotărâre cu mențiunea că Lista de priorități și Lista pentru repartizarea locuințelor realizate de ANL să poată fi consultată de orice doritor pe site-ul Primăriei Giurgiu.

(Heliade CĂLIN)

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here